Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aranyér műtét után létezik,...

Aranyér műtét után létezik, hogy valaki nemi betegséget kap a saját végbél váladékától?

Figyelt kérdés
Létezi olyan, hogy valakit megműtenek aranyér miatt és nemi fertőzést kap a saját végbél váladékától? Olvastam olyat, hogy anál után lehet fertőzést kapni végbélből hüvelybe. De ez lehetséges műtét után is? A mostoha nővérem megműtötték pár napja és ez a gyanúja.

2022. jún. 28. 12:22
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet hogy a betegtologatótól kaptad?
2022. jún. 28. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Análból nemibetegséget csak akkor kap az ember ha utána a hüvelybe dugja át. Te sem szoktad előrefelé törölni kaki után, hogy kerülne a váladék a hüvely bejáratához?
2022. jún. 28. 19:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Jelenleg nem törölheti semerre. Azt mondja, csak mosni lehet. Azt is mondja, hogy folyamatosan jön belőle valami véres váladék, amit betéttel fog fel és hogy az egész betét olyan. Ha az egész betét olyan, akkor az előre is folyik,nem?

Tudom, hogy ez egy idióta kérdéseknek kitalált oldal, de azt gondoltam, nem vesztek vele semmit, ha itt megkérdezem. Google-ba nem találtunk még csak hasonlót sem. Igaz, azt se tudom, hogyan kellene a betegségre keresni.

ui: 1-es lepontozva és figyelmen kívül hagyva.

2022. jún. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!