Miért nem találják meg az orvosom, mi bajom?
Sziasztok! Május óta rendszeres rosszulléteim vannak, legelőször hirtelen szédülni kezdtem, ilyen forgó jellegű szédülés volt, majd hánytam. Akkor elmentünk az ügyeletre vettek vért meg adtak gyógyszert, másnap meglett az eredmény és mondták, hogy az ég világon semmi bajom nincsen. Kisebb rosszulléteim folyamatosan vannak, de egy nagyobb volt augusztusban, amikor szintén az ügyeletre mentünk, mert erősen nyomott a mellkasom mintha valaki ülne rajta, köhögnöm kellett és zsibbadt a bal karom, azt hittem szívinfarktusom van. Az ügyeleten vettek EKG-t, mondták hogy semmi baja a szívemnek, de feküdjek be és akkor kivizsgálnak. Így is lett, befeküdtem 4 napot, volt vérvétel, vizeletvizsgálat, EKG 3x, mellkas röntgen, szívultrahang. Semmit nem találtak, a szívemmel az ég világon semmi baj nincsen, és a laborértékeimben sincsen eltérés. Hívtak hozzám pszichológust, aki pánikbetegséget állapított meg nálam miután beszéltem vele 30 percet, én azonban ebben nem hiszek.
Hova forduljak még szerintetek? Fél éve rendszeres rosszulléteim vannak, van, hogy mindennap. Általában szapora pulzus, mellkasi fájdalom/szorítás, szédülés, hányinger és ájulásérzés jelentkezik, ritkán légszomj. Felálláskor pedig hirtelen erős szédülés és fekete pontokat látok.
Akár írhatsz nekem privátban Kérdező!
(De nem ígérem, hogy egész éjjel tudok válaszolni.) Csak egy darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!