Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alkohol kalkulátorral ki...

Alkohol kalkulátorral ki tudom számolni hogy mikro csúszok ki a képből?

Figyelt kérdés
Ez pontosan mér? Vag y inkább a borhoz mérjek? Tegnap 3 literig bírtam, de mem tudom mennyin voltam dél körül. Az is fontos hogy ma olajasat ette. Pontosan ezek a neten találhato alkohol kalkulátorok?

2022. nov. 15. 11:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Csak mer nem hiszitek el de állandóan a detoxba ébredek. A multkor csak egy cigiért mentem el és bevitettek. Ezt akarpom elkerülni.....
2022. nov. 15. 11:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval nem tudom mennyire volt érhető a kérdés. Van ilyen táblázat amibe leírom mennyit és mikor eszek, meg hogy milyen erős italokat iszok és nagyjából meghatározza honnan van alkohol mérgezés. Ezek pontosakj lehetnek?
2022. nov. 15. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen a kalkulátor szerint fél 12 -kor csúszol ki a képből. Állj közelebb a lencséhez és 13 órára sem fogsz kicsúszni.
2022. nov. 15. 11:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Már elmúlt és nem csúsztam ki #3. Viszont ezutáén máér óvatosabbnak kell lennem
2022. nov. 15. 11:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Ezután óvatosabb leszek
2022. nov. 15. 11:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Hat sezerintem ez az alkohol tablazoat ropsz. Suerojmzrm problemak vannak ezzekl
2022. nov. 15. 14:34
 7/8 A kérdező kommentje:
Most oki csúszok a képből. Nde nem megyek már sehova - gí biztronsagba vagyok
2022. nov. 15. 14:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy rájöttem a lényegtre. " óránkén t lehet fél L meginni és nem lesz baj
2022. nov. 15. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!