Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha az orvos azt mondja, hogy...

Ha az orvos azt mondja, hogy injekciót ad, és választhatsz, hogy a karodba vagy a fenekedbe adja, hova kéred? Kort, és nemet is írj!

Figyelt kérdés
injekció, oltás, kar, fenék

2022. nov. 12. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem lehet választani.
2022. nov. 12. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Az orvos dönti el.
2022. nov. 12. 18:16
 3/8 Szeiff ***** válasza:
25%

Visszakérdeznék, neki melyik jobb. Az nekem is előny, ha neki abban van nagyobb rutinja. Ritkán kapok injekciót.

Általában a fenekembe. 53 év férfi.

Talán azt az apró részletet megjegyezném, hogy az orvos, vagy nővér általában ráüt finoman a célfelületre. Ez izomlazítás, ha az emberben kérdéses izmában önkéntelenül van feszültség. Lehet, hogy bizonyos esetben ezt a beteg félreérti. Pedig így az ember alig érzi a szúrást.

2022. nov. 12. 18:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan egyszerűbb karba kérni, max feljebb hajtom a póló szárát, mint nekiállni vetkőzni egy sokkal intimebb tájékon. Nem vagyok beijedve tőle, de azért heccből ne nézegessék se a foszlásig hordott gatyámat, se a meztelenségemet, ha nincs rá magyarázható indok: Mint például egy aranyérgyűrűzés.
2022. nov. 12. 18:45
 5/8 Toloszek válasza:
Kar
2022. nov. 13. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Rég kaptam már nagyon, de nem egyszer volt, hogy utánuk alig bírtam mozgatni a karom. Fenékbe egyszer kaptam valamikor gyerekként, emlékeim szerint az is nagyon rossz volt. Szóval ebből kiindulva inkább kar, ha mégis fájna utána. Mert fenékbe ülés és járás is rosszabb lenne, kezem még ellógatom magam mellett, de a lábam rosszabb húzni. Meg fenekem se szívesen mutogatom, ha nem muszáj.
2022. nov. 13. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyszer kaptam fenékbe még kislányként, de nem heccből, hanem mert olyan vékony volt a karom, hogy oda egy musculáris injekciót nem tudtak volna, hogyan beadni :D

Egyébként nem te döntöd el, hanem az orvos.

2022. nov. 13. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:

2 ml beadandó mennyiség felett fenékbe kell adni.

Ennek megfelelően az szokott lenni, hogy kb. az összes vakcina felnőtt esetén karba megy, a többi gyógyszer pedig fenékbe mert nagyobb a térfogatuk.

2022. nov. 13. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!