Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Debrecenben egyetemistaként...

Debrecenben egyetemistaként kit választhatok ideiglenes háziorvosnak?

Figyelt kérdés
Még elsőben mondták, hogy keressünk egy háziorvost itt Debrecenbe, amolyan ideiglenesen. Kollégiumban lakom, ügyeleten és az ott kapott beutalóval voltam már szakrendelésen is. De szükségem lenne egy háziorvosra is, ha nincs hietelen nagy bajom, de mégis beteg vagyok. Kinéztem egy valakit, de nem tudom hogy ha ő független az egyetem körzetétől, vállalhat e. Érdemes egyáltalán megkeresnem? Itt már az üzemorvos és más orvos mondta, hogy kollégistaként jogosult vagyok Debrecenben betegellátásra.

2018. ápr. 13. 22:43
 1/2 Metionin ***** válasza:
Na ez egy érdekes dolog, mert elvileg minden kolinak van orvosa akihez lehet menni de engem és másokat is cseszett le már ez az orvos, hogy ha nincs debreceni lakcímkártyánk, akkor nem mehetünk oda. Holott koliban nem is kapunk ideiglenes lakcímet. Mindenesetre az egyetemi dokihoz (a Kossuth 2-es koli oldalában) mehet mindenki aki az egyetemen tanul vagy dolgozik. Én mindig oda jártam.
2018. ápr. 13. 23:04
 2/2 anonim válasza:

szia, ugyan nekem Győrben volt ez a helyzet gimnazistaként, de nekem a lakcímkártyámon a kollégiumom címe szerepelt mint ideiglenes tartózkodási hely. Meg kellett keresnem, hogy a kollégium címe alapján kihez tartozom (fel van osztva ugye az orvosok között), és ő csak annyit kérdezett hogy van-e a kollégiumban orvos, én meg mondtam hogy nincsen, mert tényleg nem volt :D

de szerintem ha az ideiglenes lakcímed debreceni, akkor igényelhetsz... telefonálgatni kell sajnos, ez ilyen.

gondolom azóta már elrendeződött, csak ha esetleg valakinek még hasznos lesz ez az infó, gondoltam azért leírom :))

2019. júl. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!