Ha nincs ideiglenes lakcímem sem, ellát azért valamelyik orvos?
Magánúton bárki megvizsgál, vagy hétvégi ügyelet, de amúgy utazz haza.
AMúgy nem ártana bejelentetni magad, nem gondolod? Többek között pont ezért, mert ha nagyobb problma van, marha vicces lesz, hogy majd mindenhonnan elküdenek.
Ha már nagyobb a probléma, pl. tartosan 40 fokos láz, nem hiszem, hogy egy háziorvoshoz fogok ellátogatni, elöbb keresek fel egy korházat.
Azt a tájékoztatást kaptam, hogy az albérletem utcája tartozik valakihez, probáljam felkeresni öt. Csak éppen addigra pont nem volt már benn, holnap ujraprobálkozok.
Köszönöm a válaszokat!
Ne mondj olyat amit nem tudsz biztosra! Elmentem az orvoshoz, felvette az adataimat és megvizsgált, azt mondta mehetek legközelebb is.
A korház pedig nem hiszem, hogy budapesti lakcimkártyát várna el. Gondolj bele az olyan sürgös esetekbe, ahol pl. már mentöhelikopterrel viszik a beteget a korházba. Nekik sincs feltétlenül budapesti lakcimkártyája, ha nem budapesti. Ugyhogy legalább hülyeségeket ne beszélj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!