Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért beszélek így?

Miért beszélek így?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az elmúlt pár napban egyszerűen mintha nem tudnék értelmesen beszélni. Mindig is jellemző volt rám, hogy gyorsan beszélek, hadarok de mostanában sokszor előfordul hogy nem tudok egy mondatot értelmesen nyelvbotlás nélkül elmondani. Meg belezavarodok egy egy mondatba. Mitől van ez? Volt mással is már ilyen? Időnként ez előfordul nálam.

2022. nov. 10. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
A szokásosnál is stresszesebb vagy szerintem, s még csak nem is vagy tudatában. Nem jó ilyen érzékenynek lenni. Tudom és érzem magamon is...
2022. nov. 10. 22:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg ez lehet meg a fáradtság. Én sajnos nagyon szoktam szorongani ha társaságban kell beszélni :(
2022. nov. 10. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Keress egy logopédust. Gyakorolj a tükör előtt nyelvtörőket. Gondold át, mit akarsz mondani, ne akard a beszéddel utolérni a gondolataidat.
2022. nov. 11. 10:30
 4/4 ojita válasza:
Velem is volt már ilyen sokszor, de mindig visszaáll. Csak túlaggódod
2022. dec. 10. 20:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!