Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nem tiltják...

Szerintetek miért nem tiltják be a cigit? Lent

Figyelt kérdés
Minden dobozra rá van írva,hogy tüdőrákot,halált,impotenciát stb. okoz,a környezetben élő gyerekekre is veszélyes..akkor miért nem tiltják be?
2010. szept. 29. 09:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehetőséget kell adni annak, aki nem akarja a füstöt szívni és annak is, aki akarja, el kell különíteni, mert annak, hogy én tolerálom, a szemem látja kárát első körben. Volt olyan munkahelyem, ahol a dohányzó kollégák egyszerűen nem vonultak külön, bent a szobában dohányoztak.

Miért én legyek toleráns, amikor én nem akarom megbetegíteni magam? Alakítsanak ki mindenhol külön helyet a dohányosoknak meg a nemdohányosoknak is.

2010. szept. 29. 11:53
 12/12 anonim válasza:
Milyen érdekes, itt egy csomóan azt írják mindenkinek joga van eldönteni hogy cigizik e vagy sem.... ami igaz is, de attól függetlenül még nem értem a dohányzást mint cselekvést.. Az előbbi példákat felhozva, igen az autó káros, de a mai világban nélkülözhetetlen azok számára akiknek hosszabb utat kell megtenni nap mint nap, az alkohol szintén káros, de legalább bódult állapotba kerülsz tőle,..és akkor ott van a cigi, amitől büdös a szád a ruhád, rákot okoz meghalsz tőle, de se bódulatot nem okoz, se más pozitívumot nem látok benne... Magyarul azért szívod hogy valami jó kis betegségre szert tegyél és mindezt elég drágán is teszitek...De igen nektek jogotok van ehhez, csak szerintem sokkal szebb lenne ha esetleg a napi doboz cigi árát nem öngyilkosságra költenétek, hanem Afrikába vagy valamelyik ország éhező gyermekeinek juttatnátok el...
2014. szept. 23. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!