Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandóan beleizzadok a...

Állandóan beleizzadok a felsőmbe. mit tegyek? 19L

Figyelt kérdés
nem vagyok az a brutal izzados tipus pedig. furdok rendszeresen, hasznalok spre dezodort is. viszont foleg ha valami szukebb felso van rajtam , allandoan beleizzadok honaljnal es mire hazaerek sulibol tok budos..
2022. nov. 7. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Ne hordj szűkebb felsőt, ennyike
2022. nov. 7. 16:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy nem jól szellöző anyagból van.

De vigyél magaddal dezodort és nap közben is fújd be magad.

2022. nov. 7. 16:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

lehet több oka:

1. rossz dezodort használsz. Nekem jó pár márkán át kellett fussak mire megtaláltam azt, ami jó volt az én testemhez. Volt olyan dezodor (sanex) amitől még büdösebb voltam, mintha nem tettem volna fel dezodort, anyámnak meg pl az a kedvence. Talán próbálkozz mással? Krémessel, golyóssal, más fújóssal?

2. ha az izzadás is gondod, akkor nem dezodor kell, hanem izzadásgátló. Nem ugyanaz. A dezodor csak a szagot gátolja.

3. Ha a felsőd tiszta műszál, akkor bezony rendesen be tud büdösödni. Hordtál már esetleg olcsó ballerina cipőben harisnyát? Nem találkoztam még olyan emberrel akinek a nap végére abban nem lenne büdös a lába. Na ez ugyanaz. Gyapjú, pamut ilyenek kevésbé büdösödnek.

2022. nov. 7. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!