Személyes tapasztalatokat szeretnék kérni térdeplőszékkel kapcsolatban. Milyet ajánlotok?
A labda nem jó folyamatos használatra. Főleg nem annak, aki még sose használta.
Szerintem kérj meg egy hozzáértőt, hogy állítsa be a széked és mutassa meg, hogyan kell helyesen ülni, hogyan kell elhelyezni a monitort, billentyűzetet.
Mindent lehet helyesen és rosszul is használni.
Én térdeplő széket használok, és nagyon elégedett vagyok vele.
Nem igazán a márka számít, inkább a testmagasságod. Természetesen, sok fajta állítható.
Nemcsak egyetlen pózban lehet rajta ülni,tehát nem fogsz rajta elgémberedni.
Labdám is van, azt is nagyon szeretem, de ha nálad sok helyet foglalna, akkor nem ajánlgatom :)
Nem is tudom, mikor dolgoztam utoljára irodai széken. Csak a térdeplőt és a labdát használom felváltva.
A székem ócska, le kell cserélni, ez a gond, nem az ülési póz (gázrugó megdöglött). (Az irodai benti székekkel nincs gond, meg kicsit vicces lenne alvállalkozóként extrákat követeljek a megbízóktól, plusz ott nem ülök egész nap), de néha home officeban vagyok.
Szóval most nézegetem a székeket. Gondoltam, hogy esélyt adok a térdeplőszéknek, ezért kellenének a személyes tapasztalatok
Labdám volt már, nem szerettem és nem fér el. A hely is kicsi meg az asztal is sarokasztal, tehát eleve csak keskenyebb ülőalkalmatosság jön szóba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!