Beöntéssel kapcsolatban szeretnék tapasztalatokat ?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, milyen vízzel kell csinálni, milyen mennyiségű stb.2022. okt. 17. 07:33
1/5 anonim válasza:
Veszel egy beöntőkészüléket a gyógyszertárban és ott mnden instrukció rajta van.
2/5 anonim válasza:
Az egyszer használatos beöntőszetthez van kis tasakocska is amivel el kell készíteni, általában másfél liter langyos vízben. A síkosító már rajta van a szett végén.
3/5 anonim válasza:
Csak sima, testhőmérsékletű vizet használj. A mennyiség az életkortól és a problémáról függ amire a beöntést akarod használni.
4/5 anonim válasza:
Langyos vízzel és annyit amennyit csak kibírsz. Tudom nem könnyű de minél több annál jobb lesz az eredmény.
5/5 anonim válasza:
Én langyos sima csapvizet szoktam használni. Egyszerre 1,5-2 litert. (Teletöltöm a gyógyszertárban kapható műanyag szögletes beöntőedényt. Ellazulok amennyire csak tudok és az mind be szokott folyni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!