Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A patikába való rendelés...

A patikába való rendelés hogyan működik?

Figyelt kérdés

Ha valakinek volt már ezzel kapcsolatos tapasztalata írja le légyszi, hogy pontosan milyen körülmények voltak. Pl.: Milyen csomagolásban adták oda neki?; Mivel kellett igazolnia magát stb. Patika nevet is írjatok légyszi.

A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!

2022. okt. 27. 01:32
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy mit akarsz odarendelni. Étrend kiegészítőket, orvostechnikai eszközöket házhoz is viszik.

Vény nélkül kapható gyógyszereket több patika is vállalja, hogy bizonyos területeken és értékhatár felett házhoz viszik.

Patika24-től rendeltem OTC termékeket patikai átvételre és elég gördülékenyen ment. Mindenről kaptam email értesítést, egy tasakban kaptam meg a rendelt termékeket. Mindig viszem magammal a személyit, a mobilomon a rendelésszámot és annak visszaigazolását, hogy a rendelés átvehető.

Vényköteles gyógyszert is foglaltam Benun. Azon kívül, hogy bemutattam a rendelés visszaigazolását, minden ugyanúgy zajlott, mintha csak bementem volna az utcáról megvenni az adott gyógyszert.

Több patika esetén működik, hogy telefonon félretetetem, amit meg szeretnék venni. Ilyenkor mindig mondom, hogy ki vagyok és hogy félretették nekem az adott terméket.

2022. okt. 29. 10:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!