Amúgy bocs, általában nyugodt természetű vagyok, de nekem is vannak rosszabb napjaim. Ettől függetlenül szégyen, ha valaki a mai napig nem tájékozódott arról, hogy a covid mekkora átverés volt.
2022. okt. 26. 23:21
12/17 anonim válasza:
11: Elég gáz még mindig a megbukott konteókat terjeszteni.
2022. okt. 26. 23:57
13/17 anonim válasza:
#12 Egyik "konteóm" sem bukott meg, mindegyiket igen durván alá tudom támasztani. Ha szerinted az Európai parlament is kontejó, akkor nyilván nem az én hozzáállásom, tudásom és gondolkodásom a gáz. Hány oltást adattál be "covid" ellen?
2022. okt. 27. 00:05
14/17 anonim válasza:
A kötelező gyermekkori oltás teljesen más. Azt egyszer beadatod és csókolom. A kovid meg egy megfázás szerű vírus, fél évente kell újra pumpálni magadba az oltást. Amire a politikai döntéshozók hasrautes szerűen mondanak érvényességi datumokat hogy 1 adag ved, 2adag ved, 3 adag véd, először 5evig aztán már 1 evig. Hát ez a nagyon nem mindegy.
2022. okt. 27. 09:16
15/17 anonim válasza:
Esküszöm, minimum ezeknek a videóknak a megnézését kötelezővé tenném mindenki számára..
Meg, kivéve aki az USA-ba akar utazni. Oda ugyanis kötelező.
2022. okt. 27. 15:42
17/17 anonim válasza:
Jelenleg kisebb a kockázata a betegségnek, mint az oltásnak. Majd ha nagyon megfordul, akkor szurkálnak megint. Aki meg nem hagyja magát szúrni, azt meg majd szpatják megint.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!