Van olyan ember aki leéli az életét teljesen egészségesen ,megfázáson kívül nincs baja,majd 90 éves kora környékén hal meg?
Hallottam már ilyenről, de ritka.
"Szinte mindenkinek van valami baja.Mi lehet az oka ennek?"
. Az emberi szervezet nem hibátlan. Meg sokan egészségtelenül élnek.
Meg sok baj van, amivel korábban nem foglalkoztak, betudták a kornak, aztán most már tudjuk, miről van szó.
Édesanyám 88 éves, eddig kórházban akkor volt, amikor szülte a gyerekeket, orvoshoz nem jár, néha megfázása van, akkor beszed pár kalmopirint és egy hét múlva semmi baja. A háztartását ellátja, a kertet rendben tartja, csak felásni szokta neki a bátyám, minden egyebet ö csinál.
Én 66 éves vagyok, és is csak szülni voltam kórházban, orvoshoz évente megyek ellenörizni az értékeimet, semmi bajom sincs, gyógyszereket egyáltalán nem szedek, megfázásra gyógyteát fogyasztok.
Nagyon kevés egészséges embert ismerek. De ha azt tartjuk egészségesnek, akinek nincs semmilyen rendszeres tünete, vérképe jó, vizsgálatai negatívak, akkor voltaképpen egyet sem.
Nagy is a légszennyezés, műkaják, mesterséges élet, a testünket nem rendeltetésszerűen használjuk.
Ma a beteg is szül, ami nem baj! De tisztában kell lennünk azzal, hogy így nem az egészségesek maradnak fenn, hanem mindenki.
Plusz az emberi szervezet 40, max 50 évre van kitalálva, az evolúció során nem jelentett evolúciós előnyt a hosszabb élet. Nem, akkor se, ha azt nézzük, hogy az ősember csoportjaiban az idősebb segített a kicsik nevelésében, mivel akkor a 40-50 éves kor bőven ebbe a kategóriába tartozott.
30N
7
Ez azért eléggé ritka.
Én ilyet nem is ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!