Széklet ürítés után,ha mosom a fenekem csíp ahogy hozzáér a víz,mitől lehet?
Figyelt kérdés
proktologua exoderolt irt fel, elhasznaltam egy nagy tubussa,de semmi változás,ki van pirosodva a bőr ,nem múlik2022. okt. 22. 22:44
1/3 anonim válasza:
Nekem is sokkal rosszabb lett az utóbbi időben. Már kínszenvedés 1 x is áttörölni, és ha vízzel fújatom is nagyon fájdalmas. Éjszaka is állandóan fáj, viszket és mire észbe kapok (megébredek) már kaparom mint az állat (sebesedik) és egyre csak rosszabb lesz. Nekem kb 2 éve kezdődött, és próbáltam egy csomó krémet, gomba ellenes cuccot stb, de semmi nem használt. Orvoshoz persze nem megyek (nekem ne nézegesse senki a fenekem).
Nekem leginkább a sima nivea krém vált be. Az elmulasztja kb 5-6 órára a viszketést.
2/3 anonim válasza:
Nekem is ez volt a bajom, amiket leírtatok. Én voltam orvosnál.. Azt mondta aranyér, de nem ért semmit a krém amit kiírt rá.
Nekem a legjobban a extra száraz kézre való krém használt. Elmúlassza a viszketést egy időre, és nem fáj.
3/3 anonim válasza:
Nem mentek gyakran WC-re? Kettőnél többször? Mert talán az alap probléma az hogy valamilyen ételintoleranciátok van amitől kisebesedik ott mivel gyakran mentek és gyakran törlitek. Ezután persze hogy érzékeny. Csak egy ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!