12 éves húgom 160-161 cm kb. És ilyen 41-42 kg. Ez normál?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 21:46
1/8 anonim válasza:
Sovány. Én 160 cm és 55 kiló vagyok. Pont jó. Nem vagyok sem kövér sem sovány.
2/8 anonim válasza:
Sovány, de 12 évesen még elmegy, ha eszik eleget és nincs más baja. A tinik sokszor soványak, főleg ha növekedésben vannak. Akkor van gáz, ha valamilyen tünete, pl emésztési panasza van, vagy ha túl keveset eszik, diétázik stb.
3/8 anonim válasza:
Persze. 12 éves, még gyerek, nem lehet a felnőttek testarányaihoz mérni az alkatát.
4/8 anonim válasza:
12 éves, még se melle, se s*gge, ez a testsúly még akár normális is lehet.
5/8 anonim válasza:
csak mondom. Húgom 12 éves de alkatilag úgy néz ki mintha 16 éves lenne. Már vannak mellei, jó alakja. Sokszor el se hiszik, hogy csak 12 éves. Sokkal érettebbek mint én voltam 12 évesen.
6/8 anonim válasza:
11-12 éves korig a legtöbb gyerek elég soványnak hat. Utána általában jön egy kis pufisodás kiskamaszként, ami szépen el is oszlik egy nagyobb nyúlás után 14-15 éves korra.
Ha rendesen, egészségesen étkezik, nem kell aggódni. Emlékszem, régen 150 cm-hez alig voltam 30 kg, most felnőttként 168 cm vagyok 53 kilóval.
7/8 anonim válasza:
Normál, mert növésben van, és a növekedés sok energiát igényel. Ha megáll a növésben majd hízni fog.
8/8 anonim válasza:
Ennyi idősen még oké. Én sem voltam több, bár akkor már 164 magas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!