Karcagi szülészetről vélemény aki mostanában szült?
Érdekelne a véleményetek, akik mostanában szültek. Mennyire rendesek az orvosok és a szülésznők? A babát egyből odaadják vagy elviszik? Éjszaka nálam lehet?
Bármilyen észrevétel vagy vélemény segítene.
Előre is köszönöm!
Szia!
Őszinte leszek, a nővérek nem valami kedvesek. Vajúdásom 20 óra volt, ez idő alatt alig foglalkoztak velem, amikor már nagy fájdalmaim voltak se néztek be rám. Amikor szóltam, hogy nem bírom tovább, akkor mondták hogy ez még semmi és hogy pihenjek. Amikor a szülőszobára vittek akkor sem voltak túl közlékenyek. Az jó volt, hogy a férjem ott már velem lehetett. Az orvos csak a kitolás szakasznál volt jelen, vele elégedett voltam. A baba természetes szülés esetén egyből veled lehet. Csak akkor viszik el,ha kéred.
(Azt azért megjegyzem, hogy amit reklámoznak hogy kád van meg homeopátiás fájdalom csillapítás, ezek egyike sincs vagyis láttam hogy van, de nem lehet használni. Én rákérdeztem a kádra, de azt mondták mennyek zuhanyozni…)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!