Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kedden megyek dokihoz vele,de...

Kedden megyek dokihoz vele,de addig is, találkoztatok már ilyen esettel?

Figyelt kérdés

A homlokom tegnap elkezdett tompán fájni, olyan volt, mintha nyomná is valami belülről a két szemöldököm belső végének vonalát követve egészen a hajamig és ma már be van dagadva, nyom ugyanúgy, erősebben fáj és szédülök.

Ne is volt előjele, ilyen még sosem volt velem, nem ettem olyant amire allergiás lennék, nem is tudom egyáltalán van-e ilyen reakció. Két napja kb 4 órát tudtam aludni ahogy ma is, nem tudom van-e ennek közé hozzá.

2022. okt. 16. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Én nem várnék a helyedben keddig, elmennék az ügyeletre.
2022. okt. 16. 10:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Vérnyomásod milyen?
2022. okt. 16. 10:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Ügyelet!
2022. okt. 16. 10:46
 4/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez elég érdekes, ott valami nagyon nem stimmel. Nem volt azon a részen valami kozmetikai beavatkozás, esetleg a hajas fejbőrön valami, nem ütötted meg?
2022. okt. 16. 11:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mértem, mert nem volt lehetőségem, úton voltam ma, de máris megmerem majd. Nem volt kozmetikai beavatkozás, pont ez a furcsa és nem is ütöttem meg. Jobban vagyok, elvileg csak én láttam a környezetéből hogy be van dagadva. Abból a szempontból jobb, hogy nem feszül minden egyes mozdulatomra, de még enyhe szédülés és fájdalom van és szerencsére már holnap el tudok menni dokihoz, ma tényleg nem tudtam mit tenni, mennem kellett
2022. okt. 16. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Elindultam a vérnyomásmérőért, de sajna azt kölcsön adtuk egy beteg családtagnak.
2022. okt. 16. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Barátom most covidos, és ő épp ilyen fejfájást tapasztalt az első 2 napban + szédülést.
2022. okt. 17. 12:00
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:

Ja, hát akkor csak te láthattad így. A fejed meg, hogy mitől fáj azon a részen

, annak sok oka lehet.

2022. okt. 17. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!