Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha koronavírusossal találkoztá...

Ha koronavírusossal találkoztál mit tennél?

Figyelt kérdés
Úgy értem, pl órák teltek csak el, még negatív vagy és nem fertőzöl. De ez persze napok múlva változhat. Te ilyenkor mit tennél?

2021. ápr. 7. 12:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy még negatív vagy. elvileg van olyan hogy még nem mutatja ki a teszt de már fertőzöl, olyan nincs.,hogy MÉG nem fertőzöl. kérlek, inkább maradj otthon és ne fertőzz össze mindenkit, köszi.
2021. ápr. 7. 12:46
 2/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem most délelőtt taliztam.
2021. ápr. 7. 12:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Olyankor menj tesztre...
2021. ápr. 7. 12:49
 4/13 anonim ***** válasza:
73%

Nem gondolnám, hogy nem fertőzök onnantól, hogy én is megfertőződhettem. Megpróbálnék a lehető legkevesebb emberrel érintkezni. Ha nem fontos, akkor senkivel nem találkoznék napokig. Majd 2-3 nap múlva csináltatnék egy tesztet.

Hogy mennyire kell ezt komolyan venni, azt én is nemrég fogtam fel. Egy barátom mesélte, hogy ismerőse covid gyanús volt, mert elkezdett köhögni. A barátai felhívták magukhoz, mert valakinél volt gyorsteszt, gondolták kipróbálják. Hatan voltak egy szobában. A teszt pozitív lett. Mindenki elkapta, a hatból ketten pedig azóta meghaltak. Ez nemrég történt, 2-3 hete haltak meg, azt sem tudom, ilyenkor eltemetik-e őket, vagy hamvasztás lehet csak. Mondjuk ez szerintem nagyon durva, meg vélhetően a valós halálozási arány nem ez, de érted...

2021. ápr. 7. 13:00
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként honnan tudod, hogy koronavírusos volt, akivel találkoztál? Ha az volt, akkor már tudnod kellett, amikor találkoztál vele. Tudtad? Ha nem tudtad, hogy derült ki ilyen rövid idő alatt?
2021. ápr. 7. 13:01
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem kell hamvasztani :D
2021. ápr. 7. 13:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazamennék, levenném a ruháimat, amiket letennék pár napra egy sarokba és addig nem nyúlnék hozzá. Lezuhanyoznék, megmosnám a hajamat is, meg az arcomat alaposan. Aztán új ruhát vennék fel, és reménykednék, hogy nem kaptam el. A biztonság kedvéért minimumra szorítanám az emberekkel való találkozást pár napra. Ha egy hét után semmit nem tapasztalnék, megnyugodnék.
2021. ápr. 7. 13:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is....
2021. ápr. 7. 13:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
De honnan tudod, hogy koronás volt, akivel találkoztál?
2021. ápr. 7. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Beszednék vitamint valamint ennék sok gyümölcsöt és reménykednék hogy nem kapom el
2021. ápr. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!