Ha koronavírusossal találkoztál mit tennél?
Nem gondolnám, hogy nem fertőzök onnantól, hogy én is megfertőződhettem. Megpróbálnék a lehető legkevesebb emberrel érintkezni. Ha nem fontos, akkor senkivel nem találkoznék napokig. Majd 2-3 nap múlva csináltatnék egy tesztet.
Hogy mennyire kell ezt komolyan venni, azt én is nemrég fogtam fel. Egy barátom mesélte, hogy ismerőse covid gyanús volt, mert elkezdett köhögni. A barátai felhívták magukhoz, mert valakinél volt gyorsteszt, gondolták kipróbálják. Hatan voltak egy szobában. A teszt pozitív lett. Mindenki elkapta, a hatból ketten pedig azóta meghaltak. Ez nemrég történt, 2-3 hete haltak meg, azt sem tudom, ilyenkor eltemetik-e őket, vagy hamvasztás lehet csak. Mondjuk ez szerintem nagyon durva, meg vélhetően a valós halálozási arány nem ez, de érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!