Van értelme vitaminokat szedni?
Figyelt kérdés
Évek óta eszem a vitaminokat még is ugyan úgy lebetegszem(talán még hamarabb is) mint azok akik semmi kiegészítőt nem fogyasztanak.2022. okt. 16. 09:08
1/4 anonim válasza:
Nem helyetesítti a kiegyensúlyozott étrendet... valami ilyesmi vn rá írva.
Hiába szedsz vitaminokat, ha mellette ugyanugy ba.zol az egeszsegedere
2/4 anonim válasza:
Ha mondjuk keves gyumolcsot eszel, erdemes C-vitamint szedni peldaul. (Most csak vaktaban mondtam ezt a peldat, hogy megertsd.)
De ha altalanossagban mindent eszel rendesen, jarsz ki a napra mondjuk setalni, akkor folosleges. En nem szedek semmit extran, a multkor pont a C-vitaminnal voltam ugy, hogy bevettem parat par nap, de jobban esett egy-egy korty citromle.
3/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem a vitaminokra támaszkodom, eszek rendesen, változatosan, és a munkám is fel ér egy kissebb sporttal napi szinten.
Lehet az lesz a legjobb ha kipróbálom mi történik vitaminok nélkül.
2022. okt. 16. 09:43
4/4 Senior Séf válasza:
Tudni kell, hogy az elhibázott növénytermesztési technológia miatt a zöldségek, gyümölcsök beltartalmi értéke, vagyis a vitamin-, illetve ásványi anyagtartalma katasztrofálisan csökkent. Almából pl kilókat kellene elfogyasztani naponta, hogy fedezd a vitaminszükségletedet, de minden egyébből is. Cserébe viszont nyakig vannak szermaradvánnyal. Sajnos azonban a vitaminkészítmények zöme se ér egy kalap sza-mócát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!