Az igen! Állami eü. . Itt tartunk?
Próbáltam bejelentkezni szakorvoshoz. Azt mondták legkorábban 2023-ban telefonáljak.
Gyerekek, huzzatok ki külföldre ha tehetitek!!!!!
Sajnos ez nem új dolog... :(
Jó pár éve ez van de leginkább a covid járvány kezdete óta.
Nekem évente kell járnom kardiológiai vizsgálatra és szeptemberb telefonáltam hogy november végére kaphassak időpontot, a hölgy annyit mondott hogy 2023 február 2-nél tartanak, tehát onnantól tud már csak adni.
Akkor mondtam hogy decemberbe van az évforduló mert éves vizsgálat stb... Mondta hogy nem tud mit tenni, ha nem sürgős dologról van szó, tehát nem háziorvos vagy szakorvos küld hanem csak időszakos kontroll vizsgálat akkor ebben az esetben nem tud mit tenni. Mondta hogy ez nem az én hibám, nekem ebből nem lesz hátrányom, ha gyógyszer kell feltudják írni. Ha esetleg valami igazolás kell egy műtéthez például vagy valahova akkor azt másnapra elintézik nekem, de a doki elé nem fogok egy hamar kerülni az is biztos.
A legszomorúbb ebben az hogy az országban sajnos mindenhol ez a probléma áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!