Ha nehezen bírom a hirtelen fizikai terheléseket, mint lépcsőzés, emelkedő, bicajjal akár hídfeljáró, az tud még javulni, vagy már nem?
Gyorsan felugró pulzus, "lihegés", fáradó izmok, főleg a combfeszítő izmok
Nem kóros, de kellemetlen mértékben.
Az ilyen tud még javulni?
10: ezt miből olvastad ki...???
AMúgy fentebb még azt írtad, hogy a hosszabb távú terhelés simán megy. Akkor miért ne menne egy terhesség vagy gyereknevelés...? Nem értem!
Mert a hirtelen terheléseket nem bírom, gyereknevelésben meg van olyan is.
A hosszú távút se jól bírom, csak körülbelül, amíg(!!) van lehetőségem sportolni. Az is vissza fog esni.
Amúgy 8 óra állástól is úgy elfáradok, hogy majdnem összecsuklom.
Vagy egy városnézés közben 2 óránként kell hosszabb pihenő.
Tehát hosszútávon se feltétlen átlagosan bírom.
Kiskorom óta van ez, jelenleg rendszeresen sportolok.
14: és soha semmilyen kivizsgáláson semmilyen betegséget nem állapítottak meg nálad...??
Több mint furcsa.
Egyrészt DE, másrészt lehet, hogy a gyengeségem nem kóros, de a mindennapokat megkeseríti attól még.
Jelenleg főleg futok.
Nem értem.... Ha futni tudsz, miért ne tudnál gyereket nevelni...
Kifogáskeresés?
Az erős túlzás, hogy tudok futni. Versenyen kipréselem magamból a 6p/km-t, közben fáj a vállam és a végén majdnem elájulok.
Tegnap nem futottam, jöttem haza és jelentősen kifulladtam a négy emelettől.
Pedig kardió (futás) éppenhogy a szívet erősíti szóval nem kellene ennyire kikészülnöd. Lehet vashiányos vagy. Csináltass egy labort + vas legyen benne.
Egyébként elárulom, MINDENKI zihál a 4. emeletnél. Azok is akik rendszeresen sportolnak. A napi 8 óra állás után sem érzi senki jól magát. Én sem. Fájnak a lábaim, feldagadnak, ólomnehezek. Szóval ezt lehet nem kellene ennyire komolyan venned.
Gyerekneveléshez meg csak annyi, hogy amikor az ember szülő lesz (mindegy hogy anya v apa a szerep) a gyerekről való gondoskodás olyan rejtett energiákat mozgat meg hogy csak ámulni és bámulni fogsz. 8 óra meló után még elhozod a kölket, bevásárolsz, törölsz, teregetsz, főzöl még este 10kor majd lefekszetek. És hidd el, igen, fáradt leszel de bírni fogod!
(Azért vérképet csináltass!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!