Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha nehezen bírom a hirtelen...

Ha nehezen bírom a hirtelen fizikai terheléseket, mint lépcsőzés, emelkedő, bicajjal akár hídfeljáró, az tud még javulni, vagy már nem?

Figyelt kérdés

Gyorsan felugró pulzus, "lihegés", fáradó izmok, főleg a combfeszítő izmok

Nem kóros, de kellemetlen mértékben.

Az ilyen tud még javulni?

2022. okt. 13. 21:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%
ilyen kezdőállapotból nem biztos, hogy okos dolog belevágni a terhességbe
2022. okt. 14. 10:29
 12/28 A kérdező kommentje:
Mert nem fogom tudni felnevelni?
2022. okt. 14. 10:31
 13/28 anonim ***** válasza:

10: ezt miből olvastad ki...???

AMúgy fentebb még azt írtad, hogy a hosszabb távú terhelés simán megy. Akkor miért ne menne egy terhesség vagy gyereknevelés...? Nem értem!

2022. okt. 14. 10:36
 14/28 A kérdező kommentje:

Mert a hirtelen terheléseket nem bírom, gyereknevelésben meg van olyan is.

A hosszú távút se jól bírom, csak körülbelül, amíg(!!) van lehetőségem sportolni. Az is vissza fog esni.

Amúgy 8 óra állástól is úgy elfáradok, hogy majdnem összecsuklom.

Vagy egy városnézés közben 2 óránként kell hosszabb pihenő.

Tehát hosszútávon se feltétlen átlagosan bírom.

Kiskorom óta van ez, jelenleg rendszeresen sportolok.

2022. okt. 14. 10:49
 15/28 anonim ***** válasza:

14: és soha semmilyen kivizsgáláson semmilyen betegséget nem állapítottak meg nálad...??

Több mint furcsa.

2022. okt. 14. 10:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mit sportolsz rendszeresen?
2022. okt. 14. 10:53
 17/28 A kérdező kommentje:

Egyrészt DE, másrészt lehet, hogy a gyengeségem nem kóros, de a mindennapokat megkeseríti attól még.

Jelenleg főleg futok.

2022. okt. 14. 11:00
 18/28 anonim ***** válasza:
60%

Nem értem.... Ha futni tudsz, miért ne tudnál gyereket nevelni...

Kifogáskeresés?

2022. okt. 14. 11:08
 19/28 A kérdező kommentje:

Az erős túlzás, hogy tudok futni. Versenyen kipréselem magamból a 6p/km-t, közben fáj a vállam és a végén majdnem elájulok.

Tegnap nem futottam, jöttem haza és jelentősen kifulladtam a négy emelettől.

2022. okt. 14. 11:12
 20/28 anonim ***** válasza:

Pedig kardió (futás) éppenhogy a szívet erősíti szóval nem kellene ennyire kikészülnöd. Lehet vashiányos vagy. Csináltass egy labort + vas legyen benne.

Egyébként elárulom, MINDENKI zihál a 4. emeletnél. Azok is akik rendszeresen sportolnak. A napi 8 óra állás után sem érzi senki jól magát. Én sem. Fájnak a lábaim, feldagadnak, ólomnehezek. Szóval ezt lehet nem kellene ennyire komolyan venned.

Gyerekneveléshez meg csak annyi, hogy amikor az ember szülő lesz (mindegy hogy anya v apa a szerep) a gyerekről való gondoskodás olyan rejtett energiákat mozgat meg hogy csak ámulni és bámulni fogsz. 8 óra meló után még elhozod a kölket, bevásárolsz, törölsz, teregetsz, főzöl még este 10kor majd lefekszetek. És hidd el, igen, fáradt leszel de bírni fogod!

(Azért vérképet csináltass!)

2022. okt. 16. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!