Aki plazmát szokott adni, és vérnyomáscsökkentőt szed, mikor veszi be?
Figyelt kérdés
Én reggel szoktam menni, de nem merem előtte, reggel bevenni, mondjuk amúgy is este szedem. Tavaly mikor szedtem, nem mentem plazmát adni, de most mondta az ottani doki, hogy ha szednem kell, akkor is mehetek. Kérdeztem, előtte, reggel bevehetem-e, azt mondta igen. De én attól tartok, emiatt nagyon lemegy donáció közben. Viszont ha este veszem be, talán már pont nem lesz elég hatása a plazmaadás idejére, és felugrál a vérnyomásom.
Ezért tapasztalatra lennék kíváncsi, ki hogy szedi, mikor veszi be ha plazmát ad.
2022. okt. 10. 08:31
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!