Trombózisom lehet?
Figyelt kérdés
Ma 10 órát töltöttem utazással. Azt olvastam, hogy ez nagyon veszélyes a trombózis miatt.
Honnan tudjam, hogy lesz-e trombózisom?
Utazott már valaki ennyit trombózis nélkül?
2022. okt. 9. 20:48
1/4 anonim válasza:
Igen, többmillió ember utazott már ennyit trombózis nélkül.
3/4 anonim válasza:
Ha a többség trombózist kapna ennyi utazással akkor a buszos utazások csak oda szólnának, tengeren túlra nem lehetne repülővel menni és egy Budapest - Észak-Németország távot sem tolna le senki autóval szinte egy huzamban.
4/4 anonim válasza:
Trombózisnál dagadt lesz az egyik lábad. A bokád nem is látod. A dagadt lábad fényes lesz. Nehezen jársz. Ha ezeket észleled akkor hívj orvost, vagy vitesd el magad hozzá. 10 órás utazástól nem lesz trombózisod. Általában fekvő, betegek kapják. Engem 3 alkalommal műtöttek. A műtétek után naponta egyszer kaptam trombózis ellen oltást bent. Mindig ugyanabban az időpontban. Majd otthonra is kellett kiváltanom vérhígító injekciót. Amit magamnak adtam be minden reggel. Az első két műtét után 5-5 injekciót írtak ki. Amit a hasamba adtam . A harmadik műtét után 14 darabot kaptam még itthonra. Azokat a karomba a tricepsznél összefogott bőrbe szúrtam. Mivel hasműtétem volt az kiesett.. . Még a combnál lehet beadni, szintén összefogva a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!