Trombózisom lett, mit csináljak?
na, idetéved az ember és kíváncsi lenne valami értelmes válaszra, az ilyen csiri pöri válaszok fabatkát se érnek, köszönjük.
abba nem gondoltok bele, hogy bárki idetévedhet és nem a csiripöri humorheroldkodást akarja olvasni?
5. Hát én nem tudom, pont azért nyitottam meg a kérdést. Ha orvoshoz menésen kívül más ötlet is van, én kíváncsi lennék, hátha egyszer szükségem lenne az infóra.
Valami ilyen, hogy a lábat fel kell polcolni, vagy hudeg borogatást tenni rá, vagy ilyesmi. De lehet, egyiket se, szóval nem tudom, ezért lettem volna kíváncsi.
4.
Ez a válasz sem vitte sokkal előbbre a kérdezőt, azt hiszem.
Kompressziós harisnya hordása. Minimum 3 hónapig semmi emelgetés, semmi megterhelő fizikai munka vagy cipekedés. Gondolom heparin injekciót kapott az illető a kezdeti napokra, az kell, hogy oldja a meglévő rögöket. Egy nagyon jó magnézium preparàtum szedését javaslom, vagy természetes formából (alga) vagy magnézium chelat formában, az nem zavarja a gyomrot.
Ezen kívül a DM-ben kapható Dr.Chen -től vadgesztenye+diozmin+hesperidin étrendkiegészítő, elég jó termék, azt kellene nyomatni. Első körben ennyi lenne, amit tudok ajánlani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!