Foltos hajhullás eltud múlni? Vissza fog nőni a hajam?
covid után csomókban hullott a hajam.
édesanyám javaslatára készítettem egy pakolást (lenmagot szórtam forró vízbe)
EGYETLEN KEZELÉS UTÁN ELMÚLT a hajhullásom.
-de másodszor is kezeltem azér'...
előkészítés: forró víz + lenmag. kevergeed, állni hagyod, lehűl. (écsanyám szitán leszűrte a magokat, de képtelenség az állaga miatt)
felkened a hajadra mint egy sampont -inkább zselét -mert sűrű zselés... (én a magvakkal együtt kentem fel, aztán fésűvel kifésültem a magvakat - undi volt)
fejeden hagyod, le se mosod estére, reggel átfésülöd. (mivel szilárdra köt, vizesen fésültem)
olyan volt a hajam, mintha bezseléztem volna.
azt@n a következő napokban is 'csak' vizezve formáztam.
nem is mostam le a következő kezelésig (egy hét múlva)
a hajam már az első héten abbamaradt hullani
követkwző hetekben megjelentek apróhajak (babahaj) - visszatért a hajam egészsége
(48éves ffi)
ja! még langyosan kend fel!
egyébként elképesztően jó hajam van.
kamaszként zsírosodott. nem tettem érte semmit, de manapság már NEM IS MOSOK HAJAT.
úgyse hiszitek el.
februárban mostam utoljára hajat. és nem raszta vagyok.
persze 'levizezem': nyáron folyókban, tavakban, vagy tegnap este fürdéskor.
csakhogy sampont nem használok.
nem 'elvből'.. csak indokolatlan lenne: hajamon nem látszik...
Nekem is kihullott a hajam jó része a covid után, én Varga hajcseppet és sampont használtam (a sampont használom azóta is), és elmúlt. Előtte szedtem mindenféle vitaminokat, azoknak nem volt haszna. Drukkolok hogy elmúljon a hullás, tudom milyen kétségbeejtő, engem is lehozott az életről, az önbizalmam azóta is keresem, pedig több mint egy éve már.. :(
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!