Mi okozhat foltos hajhullást gyereknél?
Hány éves?
A masszív amfetamin fogyasztókra jellemzõ a hajhullás:/
Sajnos tanácsot nem tudok adni,de én ugyanígy jártam ,nekem csak egy fél tenyérnyi foltban nem volt évekig. Minden létező kivizsgáláson jártam szerintem ,semmit nem találtak. Próbáltam mindenféle vitamint,hajszeszt , közben kiderült,hogy lisztérzékeny vagyok ,megörültem hogy biztosan visszanő ha diétázok ,hát nem .
Amitől NÉHÁNY SZÁL kinőtt ,az a varga hajcseppek voltak . Így van már a kopasz foltomban kb 10 szál haj .
Fórumokon olvasni,hogy sokszor mindenféle kezelés vagy életmódbeli változtatás nélkül néhány év múlva újra kinő . Valamilyen autoimmun betegség az igaz,de nem nagyon tudják pontosan mi ez . Mivel a te fiad még gyerek,én úgy gondolom ha voltatok góckutatáson ,és nem találnak semmit,akkor még mindig van esélye,hogy VALAMIKOR,TALÁN kinő a haja . Ennél biztosabbat nem fog senki mondani sajnos.
Hajklinikára ne is vidd el,marha nagy pénzlehúzás és semmire nem jó .
Sajnos van tapasztalatom a fiammal. Fél éves korától kezdve áll fent ez a probléma. Eltűnik, de olykor újra előjön. Mindenhol azt olvasom, hogy autoimmun betegség, de NEM IGAZ!!! Csak ráfogják. A fiamnak teljes immun térképet csináltunk, és teljesen rendben van. A fiam most 17 éves, és amit én tapasztaltam és amire készülni kell:
1. Visszatérő probléma lesz, lesznek jobb évek, lesznek rosszabbak.
2. Nem tudom bizonyítani, de fogzáskor jött elő, és fogváltáskor erősödött. Fogváltás után 4 évig gyönyörűen visszanőtt. Most megint gond van, megyünk is a fogorvoshoz, gyanús, hogy jön a bölcsességfoga. Nem tudom bizonyítani,de a fogat érdemes nézni.
3. Örülj neki, hogy fiad van. Borzasztó ez egy lánynak. A fiúk lenyírják a hajat 0-ra és kész.
4. A fiad nem beteg, egészséges, azon ne idegeskedj.
5. Dr. Immun hajcseppek nekünk beválltak, most is használjuk és ugyan hullik, de nő vissza(nem kiabálom el.
6. KITARTÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!