Mégis miaz a sok festékpaca amit a pszicho orvos mutat a betegínek? Egy filmben láttam olyan papírost..részletet
Figyelt kérdés
Van jó valáladz arra, amit kéne válaszolni?2022. okt. 1. 16:51
1/5 anonim válasza:
Az a jó válasz, ami neked a pacáról eszedbe jut, amire hasonlít, amire emlékeztet. Rorschach-teszt a neve, találsz róla bővebb infót a neten.
2/5 Z003 válasza:
Rorschach-tesztnek hívják, nincs konkrét "jó" válasz rá. Ez egy asszociációs teszt, így nyilván ha valaki azt mondja hogy azt látja rajta ahogy: egy késes férfi feldarabolja az anyát, az nyilván nem mond el sok biztató dolgot az emberről.
Ha bővebben érdekel: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Értem , Kösziszépen!
2022. okt. 1. 16:59
4/5 anonim válasza:
En ebben a Rorschach-teszt dologban sosem hittem. Mar miert lenne baj, ha valaki olyan dolgot lat bele a pacaba, ami masok szerint rossz? (Pl. kettes altal emlitett keses ember.)
Attol, hogy en kreativ vagyok, es maskepp latom a vilagot, nem leszek elmebeteg orult gyilkos.
5/5 A kérdező kommentje:
Van közöttük pillangó alakú én úgy látom,
Ugyan a doki erre mit gonndolna , hogy én ezt gondolom!
Tényleg érdekes!
Mert egy másik doki megint mást gondolna biztos , hogy én mit gondolok arról , hát érdekes ez ja!
2022. okt. 1. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!