Mi a különbség a 'varázsgombák' és az lsd hatása között?
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 22:18
1/7 anonim válasza:
A Shroomok nem okoznak károkat a szervezetben.
Azonban ha egy kicsit is nagyobb adagot veszel be nagyon erősek lehetnek a hallucinációk és ilyen 9-12 óráig is eltarthatnak :D.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Nyugalom nem fogok drogozni csupán kíváncsi vagyok
2017. máj. 31. 14:04
4/7 anonim válasza:
Az LSD sem okoz kárt a szervezetben. Mivel a psychedelikus szerek hatását eleve nehéz szavakba önteni, így erre nehéz választ adni. Hasonló a kettő, de mégis más a feeling.
6/7 anonim válasza:
Én speciel jobban szeretem a blottert, mint a gombát.
Egyszerűen semmi sem képes megzavarni a tripem, sokkal ügyesebben lavírozok a gondolataimmal, és sokkal közvetlenebb, kedvesebb, viccesebb az egész érzés. Persze ez csak egyéni vélemény, de nagyon jó papírokat kapok.
7/7 anonim válasza:
Az LSD 12-13 óráig hat, nagyjából képtelenség a hatás alatt aludni. Vizuálisan és érzésben is eléggé hasonlít a gombára. A gomba nagyjából 6 óra után kimegy és tudsz aludni minden probléma nélkül. Az LSD utóhatásait a gondolkodásodon még másnap is könnyen észreveszed, a gombánál ez nem ilyen feltűnő. Régi traumák, depresszió kezelésére a gomba alkalmasabb, de az LSD is jó ezekre. Egyiket sem lehetséges túladagolni, csak elméletben, de nem tudsz annyit bevenni egyszerre hogy bajod legyen tőle. A gombánál hullámoznak a dolgok és felerősödnek a színek, picit elálmosít. Az LSD sok energiát ad, úgy érzed, hogy sokkal több az akaraterőd, a dolgokban formákat, arcokat látsz, a tárgyaknak aurája van és minden neon-szerű. A kettő molekuláris felépítése nagyon hasonlít, ugyanott hat az agyban. Az LSD szintetikus, az anyarozsból állítják elő, a gomba teljesen természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!