Nagyon durva székrekedés?
Segítsééég!!!
05.14én már nem volt székletem, ezért bevettem 10 dulcolax cseppet 4 nappal később = 05.18 hasmenés. Megint 5 napot nem volt, megint bevettem 10et, 05.24=hasmenés+ iszonyatos fájdalom az alhas körül. Megint 5 napot nem volt, megint ma vettem be 10et, várom az eredményt. A felállás ugyanaz mind a három esetben: 1/2/3 nap a széklettől: abszolút nem kell.
4/5.nap: kell, nyomja a seggem, nyomja a hasam, hiába erőlködök nem megy :( egyik pillanatról a másikra megállt kész ennyi. Van inger, de nem tud kijönni. Mindent megpróbáltam. Öntöm magamba az actimelt, körtét eszek körtével + szőlőt. Megpróbáltam a barack+tej kombót, még az sem működött. Olyan kemény ott a lyuknál. Mit csináljak??? Annyira de annyira elegem van.. RENDESEN TÁPLÁLKOZOK, MINDENT ESZEK, SOKAT TORNÁZOK, MOZGOK! Ott tartunk, h el kell mennem orvoshoz, és h nem fogom megvárni az 5. napot, mert minden kijön belőlem, és utána megint nem lesz. Nem akarok hashajtón élni, ez szörnyű.
Elirtam neharagudjatok 😃
09et akartam írni. Köszönöm mindenkinek. Mivel van ingerem, azt gonoldom szorulás.. Félek h ezektől az ételektől sem fog működni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!