Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon durva székrekedés?

Nagyon durva székrekedés?

Figyelt kérdés

Segítsééég!!!

05.14én már nem volt székletem, ezért bevettem 10 dulcolax cseppet 4 nappal később = 05.18 hasmenés. Megint 5 napot nem volt, megint bevettem 10et, 05.24=hasmenés+ iszonyatos fájdalom az alhas körül. Megint 5 napot nem volt, megint ma vettem be 10et, várom az eredményt. A felállás ugyanaz mind a három esetben: 1/2/3 nap a széklettől: abszolút nem kell.

4/5.nap: kell, nyomja a seggem, nyomja a hasam, hiába erőlködök nem megy :( egyik pillanatról a másikra megállt kész ennyi. Van inger, de nem tud kijönni. Mindent megpróbáltam. Öntöm magamba az actimelt, körtét eszek körtével + szőlőt. Megpróbáltam a barack+tej kombót, még az sem működött. Olyan kemény ott a lyuknál. Mit csináljak??? Annyira de annyira elegem van.. RENDESEN TÁPLÁLKOZOK, MINDENT ESZEK, SOKAT TORNÁZOK, MOZGOK! Ott tartunk, h el kell mennem orvoshoz, és h nem fogom megvárni az 5. napot, mert minden kijön belőlem, és utána megint nem lesz. Nem akarok hashajtón élni, ez szörnyű.

2022. szept. 29. 17:33
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Nekem egyetlen egyszer volt nagyon durva székrekedésem. Még hozzá 2010 decemberében, még karácsony előtt. 10 napig nem volt székletem. Már a 7.-naptól enni sem bírtam. Végül nekem is csak a hashajtó segített anno.
2022. szept. 29. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
beöntés
2022. szept. 29. 17:38
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem az a kérdés h mit csináljak h megoldodjon egyszeri alkalommal, hanem h végleg
2022. szept. 29. 17:40
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Május 14? Hogy lett 5 nap alatt szeptember?
2022. szept. 29. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Ezekből válogass, főleg bab, aszalt szilva. Nyers répa is jó. Lenmag joghurttal. Ha van fölösleges pénzed, eper, málna. Nem lehet, hogy keveset eszel? Hány centi, hány kiló vagy? És igyál sokat.
2022. szept. 29. 17:50
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Ja, lemaradt: [link]
2022. szept. 29. 17:50
 7/9 A kérdező kommentje:

Elirtam neharagudjatok 😃

09et akartam írni. Köszönöm mindenkinek. Mivel van ingerem, azt gonoldom szorulás.. Félek h ezektől az ételektől sem fog működni

2022. szept. 29. 18:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Én élelmi rostot szedek most, az egész jól működik, ha folyamatosan szeded. Sokat kell inni, mert különben még jobban székrekedésed lesz, de ha 1.5-2 liter vizet megiszol napközben, akkor nagyon hatásos, és természetes, mert gyümölcsökből készül. Valamint még az emóció nevű italt szoktam fogyasztani, az is elég jó. Én mindkettőt fogyasztom együtt, a tuti hatás érdekében:)
2022. szept. 29. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
65%
Sok rostot kell enni. A puffasztó ételek a rostosak sajnos. Minél inkább rostos egy étel, annál inkább puffasztó. Bab, lencse a legrostosabb. Zabkorpa is jó, megfőzve, mint a tejbegríz. Karfiol, karalábé, zöldborsó, zöldbab. Ha ilyeneket nem tudsz enni, mert azért mást is megkíván az ember, akkor lehet kapni útifűmaghéj kapszulát, vagy zabkorpa tablettát. Ezek fognak segíteni.
2022. szept. 30. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!