Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon remeg a kezem, ha nem...

Nagyon remeg a kezem, ha nem iszok vagy nyugtatózok mennyi idő mire elmúlik nagyjából?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, 15 éves korom óta iszok, több kevesebb kihagyással, de az utóbbi 2 hétben nagyon megcsúsztam. Sajnos rákaptam a Frontinra is, ezért lehetett, mert eddig ilyenek nem történtek hogy mindig kidőltem volna meg elesek bicajjal.

Volt ebben a 2 hétben hogy majdnem rámtukmáltak egy személyi kölcsönt, ami 2 millió lett volna telefonon át, de rájöttem hogy holt részeg vagyok ezért megmondtam végül hogy nem. Egy repülőre nem engedtek fel mert részeg voltam, másnap megettem 30 db 0,25ös Frontint pár óra alatt meg ráittam mert elegem lett mindenből, pár napra rá ráestem a bicajomra és elájultam, 2 barátom cipelt fel a lépcsőn akik összekapartak miután rámtalált a sógornőm és a barátai. Tiszta seb lett a fejem meg a térdeim. Szombaton sörpaddal dőltem hanyatt, utána bicajjal estem vagy 3szor, úgy húztam inkább mint egy rongyot, mert nem akartam nekimenni semminek meg elesni se, de sikerült azért felburulni vele.

Eldöntöttem hogy elmegyek önsegítő csoportba, hogy kontrollálni tudjam a vedelésr, leredukálni legfeljebb heti 2 napra. Tegnap óta nem ittam, akkor volt 1 hete hogy nem is Frontinoztam. Azóta remeg a kezem, tegnap a beszédemen is hallatszott, paranoiás lettem és aludtam talán 2 órát, már ha azt lehet alvásnak nevezni. Szerintem a nyugtató kavart be nagyon, pedig legfeljebb talán 5 dobozzal ha kiváltottam. Mennyi idő, mire ez elmúlik?

2022. szept. 27. 14:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj azonnal orvoshoz! CSak szakorvos tud segíteni a leszokásban.
2022. szept. 27. 14:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Ehhez már orvosi segítség kell. Addiktológián tudnak segíteni.
2022. szept. 27. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az elvonási tünetek, amit leírsz.

Ha elmennél addiktológiára, kapnál rá gyógyszert, hogy ezeket a tüneteket mérsékelje. De azok mellett egy cseppet sem szabad inni... Tehát nincs olyan, hogy "már csak 2 napom iszod le magadat a sárga földig..."

2022. szept. 27. 14:43
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
30 db esetén már hűtőszekrényben feküdnél, boncolásra várva, alkohol nélkül is.
2022. szept. 27. 15:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Pedig elhiheted hogy megettem, volt még itthon egy bontatlan dobozzal és múlt hétfő délután elfogyasztottam. Piából is mások szerint brutális mennyiségeket tudok meginni, de mostanában már csökkent. Volt hogy 3 liter házibort ittam meg reggel 10-től éjfélig, meg mellette a felesek, vagy fél liter Royal vodka + 2-3 üveg Varga édes rozé, volt hogy szórakozásból videóra vettem és stopperrel mértem az édes rozék megivási idejét, egyik lement 40 mp alatt, a többi persze már lassabban, de általában 3 üveggel ittam 1-2 óra alatt.
2022. szept. 27. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

15 év alkoholizmusról nem tudsz egyedül lejönni...

Keress addiktológust, és vonulj be elvonókúrára.

2022. szept. 27. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!