Ha leköpnek milyen baktériumokat kaphatok el ?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim poénból gyakran leköpnek ,Lehet valami komolyabb bajom tőle ?(A covidot leszámitva ). Ők azt mondják illik nekem , meghogy nem lesz tőle semmi bajom2022. szept. 24. 14:33
1/13 anonim válasza:
Erősebb lesz az immunrendszered, a szokásos cseppfertőzéssel terjedő dolgokat kaphatod el. Csak poénból megnézhetnék a térdedet közelebbről, ha már ilyen vicceskedő a társaság.
2/13 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted ? Hogy erősebb lesz az imunrendszerem ?
2022. szept. 24. 14:56
3/13 anonim válasza:
Poénból mennék az igazgatóhoz, hogy egy iskolában ez hogyan történhet meg.
4/13 anonim válasza:
Engem is leszoktak köpni. Hányásos vírust vagy megfázást ellehet kapni.
5/13 A kérdező kommentje:
Jah értem csak nekem illik az arcomra kajakra
2022. szept. 24. 16:59
6/13 anonim válasza:
Ez melyik iskola?
Ugye tudod, hogy ez nem normális, és nem muszáj hagynod?
7/13 A kérdező kommentje:
de hagyom kell mert engem már köpedéknek hívnak sajna
2023. febr. 20. 10:08
8/13 anonim válasza:
Remélem, hogy ez csak valami trollkérdés. Ha beleegyeztél, sőt, kérted tőlük, akkor ez bdsm kategóriás??? Ha beleegyezésed nélkül csinálnak veled ilyeneket, akkor zaklatás, amit nem vagy köteles hagyni.
9/13 A kérdező kommentje:
bdsm is meg nekem hagynom kell többiek is mondták de már megszoktam :D
2023. febr. 20. 13:19
10/13 anonim válasza:
Ha bdsm, akkor te is kérted.
Ha így szereted, akkor egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!