COVID oltás, hogyan döntsek?
Előljáróban annyi, hogy még, mikor bejöttek az oltások, akkor a szakorvosomtól kaptam egy papírt, hogy a betegségem miatt nem kaphatok oltást.
Én betartottam minden járványügyi intézkedést.
A gond ott van, hogy most egyre többen covidosak, és egyre több oltatlan/vírustagadó/oltásellenes ismerősöm van nagyon rosszul és szenved a tünetektől, szövődményektől.
Be merjem-e adatni az orvosi tiltás ellenére az oltást?
"A gond ott van, hogy most egyre többen covidosak, és egyre több oltatlan/vírustagadó/oltásellenes ismerősöm van nagyon rosszul és szenved a tünetektől, szövődményektől."
:D :D :D :D
Neked mennyit fizetnek azért, hogy ilyen baromságokat írj?
Mi oltatlanok kösz, remekül vagyunk. Az oltottak viszont hullanak, mint az őszi legyek.
Pont azt akartam linkelni, amit a 4-es. 😉
Ne kamuzz ember. Lássuk csak. Lejárt oltások ellenére jelenleg 15 700 772 aktív covid fertőzött van világszinten, ebből 15 658 862 (99,7 %) fő enyhe és 41 910 (0,3 %) súlyosabb. Világszinten! Kicsit nevetséges, nem? Mennyit is ír a világmérő halálozási rátának? Le kell nyitni a fülecskét. Mindmeghalunk. Mellesleg mióta az EU parlamentben nyílt felszólalások vannak arról, hogy átvágták a coviddal az emberiséget, mi a védettségi valódi célja, mit takar a Világgazdasági fórum projektje, nem kéne bedőlni a média agymosásának.
"egyre több oltatlan/vírustagadó/oltásellenes ismerősöm"
Ilyet nem ír az, aki okkal nem kaphatott oltást. Ilyet az ír, aki provokációnak szánja a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!