Csípő vizelet SOS mit tegyek ?
Mégcsak nem is jó kategóriába írtad...
Alapon pedig, ha egészségügyi problémád van tessék szakemberhez, orvoshoz fordulni, nem pedig gyakorizni!
Válaszra várva inkább dokihoz menj!
Számtalan ember rácseszett, hogy gyakorin várta a megváltó választ. Voltak, akiknek olyan betegségeik voltak, amikről nem is tudott...
Tessék komolyan venni a Saját egészségedet!
Nem pedig no name emberek tippjeire várva gyakorizni...
4: ha valóban komoly gyulladás van, akkor a medveszőlőlevél kb. szenteltvíz hatékonyságú....
Kb. annyit használ, hogy rengeteget kell belőle inni - de ezt víz formájában is megteheted, hogy minél jobban átmosódjanak a húgyutak.
Szia... ff44 regen nekem is lehulesekkor elofordult
Lehet hogy felfaztal.. orvos tud ra gyogyszert irní.. test higienia fontos
Orvoshoz nem szeretnék még menni, meg jelenleg a háziorvosomtól messze vagyok.
Kedden amikor kiírtam délutánra jobb lett miután 2 db urzinolt bevettem, sőt el is múlt. De szerdán este már éreztem megint hogy valami nem jó, ma reggel megint bevettem 2 szem urzinolt, már nem fáj annyira mint kedden de van egy ilyen folyamatos kellemetlen érzés. Végigcsinálom a mai napot a gyógyszeren előírtak szerint hogy napi 3x2 szem. Tehát még 2 délután és majd még 2 este. Remélem elmúlik, nem szokott napokig csípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!