Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szétszórt...

Miért vagyok ennyire szétszórt és feledékeny?

Figyelt kérdés

Olyan apró dolgok ezek, de engem rettentően zavarnak!

Az emeletről lemegyek a konyhába, hogy igyak egy pohár vizet. Telefon a kezemben, elteszem a pultra, iszom, pohár letesz, majd felmegyek a telefonom nélkül.

Aztán ajtóhoz kirakok egy rekeszt, tele olyan holmival, amit a garázsba akarok kivinni a műhelybe. Már ötödjéra megyek ki a műhelybe úgy, hogy nem viszem ki, mert elfelejtem.

Rám bízott dolgokat nem felejtek el, csak 10ből 1-szer.

De engem legjobban ezek zavarnak, mint például a telefont lent felejtem...

Ez mitől lehet? Nem szándékos, nem lustaság, (miért lenne az??) sőt zavar, mert bevágódik, hogy basszus, telefont meg lent hagytam...

2022. szept. 4. 00:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Gyógyszert nem szedek, rendszeresen mozgok, sportolok. Ez is számít..
2022. szept. 4. 00:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Valahogy ezek nem hiszem, hogy sima elfelejtem dolgok, mert ott megyek el mellettük, látom is, csak nem fogom föl, állandóan alkalandozok... Zavar, hogy nem tudok tenni ellene. Ha másodpercenként mondogatom, hogy telefon, telefon, telefon, telefon, akkor is elkalandozok és néha!! arra eszmélek föl, hogy jé, abbahagytam a mondogatást.
2022. szept. 4. 00:31
 3/3 anonim ***** válasza:
91%
Mert ösztönösen cselekszel ahelyett hogy tudatosan léteznél.
2022. szept. 4. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!