Mi lehet a probléma a lábcsontommal? (nem tudom pontosan a nevét, kép lent)
Figyelt kérdés
A bal lábamon jobban kiáll azaz oldalsó csont és fájni is szokott főleg 8 óra munka után a munkavédelmi cipő miatt szerintem. Le is fogom cserélni mert nagyon kellemetlenül fáj.
Tudok neki csinálni valamit esetleg?
2022. szept. 2. 22:33
1/5 anonim válasza:
Hát most mondanám, hogy plasztikai sebész, de nyilván nem valószínű, hogy emiatt súlyos pénzeket akarsz kiadni. Szerintem egy jobb cipő segíthet a legtöbbet, illetve egy ortopéd doki, aki talán tudja, hogy mi ez a dolog, miért van, és lehet-e rajta változtatni.
2/5 Ypszilon1980 válasza:
Úgy látom, hogy a lábfej is be van duzzadva, mindenképpen érdemes ortopédiára elmenni, tisztázni kell ha ez sokszor előfordul vagy nem múlik el. Egy rossz cipő is okozhat ilyet, de semmiképpen nem normális.
3/5 anonim válasza:
Én is rossz cipőre tippelek. Túl rövid/szűk/kényelmetlen lábbeli szokott ilyent okozni.
Ha ez a cipő kötelező, szerezz be egy számmal nagyobbat!
4/5 anonim válasza:
Bütyök a neve, de én is ügy látom, hogy a lábad is duzzadt. Próbálj meg valami ortopéd jellegű cipőt szerezni, menj el ortopédiára is.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen nektek!:)
2022. szept. 7. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!