Lányok! Mondanátok véleményt az alakomról? (Kép lent)
Értelmező kéziszótár a 23-as - meg még sokak által használt - elmaszatoló kifejezésekhez:
"Masszív, emberes, egészséges" - indokolatlanul 100 kiló körüli férfitest, egy masszában, mindenféle tónusok nélkül.
A páromnak is van valamennyi felesleg a hasán
(Nekem is szval…)
Na mindegy, viszont neki izmos a melle és a karja, lába (edz néha)
És mellég magas is 186
Te alacsonynak is tűnsz így jobban meglátszik a suly
(Nem k*csög akarok lenni mint a többi válaszoló hanem őszinte!
Nekem rohadtul nem jön be ha egy fiu pálcika sovány.. de az sem ha csak izom az egész ember, mert az olyanok meg általában beképzeltek!
Legyen izmos is de ne sovány ne is nagyon kövér, egy kis felesleg nem gond
A 8asnak viszont nagyon igaza van hogy a nőknek..
“Nőknek” nem kislányoknak!!
Tényleg az olyan pasik jönnek be akik magabiztosak!
Szerintem egy kis odafigyeléssel és egy kis edzéssel könnyen formálhatod magad :)
Illetve a zsírt könnyű átforditani izommá, én is most kezdtem edzeni van kemény 4kg feleslegem és a hasamon látszik leginkább
Nekem azzal a résszel biztos nincs bajom, ha valaki masszívabb az átlagnál, vagy van némi hasa. Inkább, mint a sok vézna fiú piszkafa végtagokkal. Ami itt nem tetszik, hogy túl egyben az egész, mint egy henger. Szerintem ha sovány, ha pocakos valaki, valami íve azért jobb, ha van. Tehát a has és a mellkas között homorú, a mellkas>váll felé pedig deltásodik. Akinél ez megvan, jobban elbírja ugyanazt a felesleget az összkép.
Az ilyesféle képekről pedig nem lehet eldönteni, hogy erős alkatú-e az illető, vagy csak azért látszik annak, mert az egyáltalán nem kirívó szélességéhez képest rendkívül alacsony. Szóval magasság, súly is mond valamit egy kép mellé.
Dadbod.
Minusz 10 kiló ès jó lennèl.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!