Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek,ha folyton csak...

Mit tegyek,ha folyton csak aludni tudok?

Figyelt kérdés
Tavaly tanévben szokhattam rá a folyamatos alvásra napközben,azaz amikor hazaértem suliból nem bírtam ki,hogy ne feküdjek le aludni.Ez hamar a jegyeim rovására ment,hisz az 1 óra délutani alvásból az lett,hogy már csak este kelltem fel enni,fürdeni.Gondoltam,hogy a nyáron majd esetleg letudok szokni róla,de nem változott.Hétfőn kezdődik az iskola és nyolcadikos vagyok úgyhogy fontos lenne,hogy fenn tudjak maradni tanulni meg ilyenek.Kérem szépen segítsen valaki,szörnyű ez a helyzet,hogy nem bírok fent lenni
2022. szept. 1. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Anyukádék ezt nem látják? Miért nem kéred, hogy vigyen el egy kivizsgálásra?
2022. szept. 1. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nyoladikosként (azaz 14 évesen) fontos lenne az is hogy regisztrációkor ne ugord át azt a részt, hogy 16 éven aluliak nem használhatják az oldalt.
2022. szept. 1. 17:23
 3/6 anonim ***** válasza:
2: ezt már nem is akartam megjegyezni az előbb... :)
2022. szept. 1. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Már kérdeztünk orvost és azt mondta,hogy ez normális.Köszönöm szépen az okoskodó kommenteket,de a mai világban azt hiszem ennél van nagyobb baj is
2022. szept. 1. 22:22
 5/6 anonim ***** válasza:

4- márpedig ez nem normális és leráztak!!! Menjetek vissza, kérjetek vérképet, lehet pl vashiàny erős menstruációtól, stb.

Most vagy energiád teljében, egyáltalán nem normális.

2022. szept. 2. 01:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Lány? Fiú?
2022. szept. 2. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!