Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent ha visszahívnak a...

Mit jelent ha visszahívnak a tüdőgondozóba? Gond lehet? Volt akit vissza hívtak ilyen miatt? Mi volt utàna?

Figyelt kérdés
Most hívott a csaj, hogy nem volt előzmény és akarnak oldalsó felvételt is csinàlni. Nagyon félek, hogy gond van vagy valami kezdődő tüdödaganatom van. Nagyon félek!
2022. aug. 30. 12:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Bocsi javítok tüdőszűrésről hívtak, és mondták akarnak egy oldalsó képet is mert nincs előzmény.

Viszont azt nem tudom hova kell menejk, mert egy màsik portál szerint, ha a tüdőgondozóba hívnak akkor ott gond van.De holnap a tüdőszűrés délben zàr, így nem tudom mire gondoljak vagy mit csináljak. Ha nem megyek el akkor mi van? Cukràsz suli miatt kellett a tüdőszűrés, de nem tudom miért nem mondják meg ha baj van, így csak bele teszik az emberbe az ideget.

2022. aug. 30. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Édes istenem! Másik portál szerint baj van. Ez is egy „másik”. És hogyan mérlegeled az információkat? Az baromság, hogy ha a gondozóba hívnak, akkor baj van.
2022. aug. 30. 15:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Na ez az, hogy nem tudom mérlegelni.

Azzal nyugtatom magam, hogy semmi olyan tünet nincs ami komoly bajra utalna meg ha nagy bajom lenne a doki hívott volna nem az asszisztens és fogytam volna nem lennék 60kg fölött, meg most voltam először ilyen vizsgàlaton és biztos azért kell oldalról is, mert elfelejtették stb.

2022. aug. 30. 15:05
 14/15 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Jesszus, radiológián dolgozok, ha akarod írj privit, mert van rá magyarázat.
2022. aug. 30. 15:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Na közben ràjöttem mi az hogy nincs előzmény.

Előzmény fogalma: Kiindulàsi pont, koràbbi eset,irányadó eljàràs, eset, minta stb.

Ha logikusan gondolkozom, akkor azért kell egy oldalsó felvétel is, hogy azt majd össze tudjàk hasonlítani a későbbiekben vagy akàr a szemben lévő felvétellel is.

De amúgy bàrki bàrmit mond, szerintem sokan nem esnének pànikba, ha nem szakdumàval mondanà a szöveget a nő hanem így pl: Nincs semmi baj nyugodjon meg, azért telefonàlok, mert nincs összehasonlítàsi alap és kell csinàlni egy oldalsó felvételt is, hogy a későbbiekben összehasonlítható legyen.

Ezzel talàn nem tennék idegbe az embert óràkra.

2022. aug. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!