Mit jelent ha visszahívnak a tüdőgondozóba? Gond lehet? Volt akit vissza hívtak ilyen miatt? Mi volt utàna?
Figyelt kérdés
Most hívott a csaj, hogy nem volt előzmény és akarnak oldalsó felvételt is csinàlni. Nagyon félek, hogy gond van vagy valami kezdődő tüdödaganatom van. Nagyon félek!2022. aug. 30. 12:44
1/15 anonim válasza:
Nem kell a legrosszabbra gondolni rögtön. Apukámat hívták már vissza. Kiderült, hogy csak nem jól sikerült a felvétel, és másikat kellett csinálni.
2/15 A kérdező kommentje:
Nekem oldalról akarnak egyet csinàlni. 2001-ben volt egy nagyon nagyon durva tüdőgyulladàsom és lehet azt làttàk? Kérdeztem az asszisztenst, hogy gond van ő ennyit mondott nem tudja Ha baj lenne akkor az orvos hívna és nem az asszisztens? Nem rudom mire gondoljak, hipohonder is vagyok és ott motoszkàl h biztos valami gond van.
2022. aug. 30. 13:02
3/15 anonim válasza:
Nem fogunk tudni erre választ adni. Visszamész, és megcsinálják.
4/15 anonim válasza:
A lezajlott tüdőgyulladás is hagyhat foltot a tüdőn, lehet azt látják, vagy ha voltál covidos, az is.
5/15 anonim válasza:
2: Igen, láthatják azt. Lehet, hogy pont azt szeretnék jobban megnézni.
6/15 anonim válasza:
Ne stresszelj rá, megértem hogy szeretnél megnyugtató választ kapni, ez csak akkor fog kiderülni ha visszamész de ne számíts rosszra.
7/15 A kérdező kommentje:
Teljesen idegebe vagyok. Ismerősöm szerint,kellett volna elsőre már oldalról is csinálni felvételt és nem lenne ez. Sajnos hipohonder vagyok és màr mindent bebeszélek magamnak. De ha nincs előzmény akkor mivel akarják összehasonlítani?
2022. aug. 30. 13:35
8/15 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csak azért akarnak oldalról, mert első alkalommal az elmaradt.
Ne idegeskedj. Attól úgyse lesz jobb.
9/15 A kérdező kommentje:
Utosló
Tudom, de hipohonder vagyok, màr minden rossz betegséget beképzelek magamnak. Ha olyan nagy bajom lenne, akkor szeeintem a doki hívott volna és nem az asszisztens nem?
2022. aug. 30. 13:47
10/15 anonim válasza:
Engem szűrésről rendszeresen visszahívtak. Soha nem volt semmi, csak nálam a tyúkmell okoz némi zavart. A kicsi felvételen, ami a szűrésnél készült, nem láttak rendesen. Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!