Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem lesz bajom attól ha...

Nem lesz bajom attól ha naponta 3-szor zuhanyzom?

Figyelt kérdés
Miután felkelek szoktam zuhanyozni, aztán munkába megyek ahonnan hazaérek izzadtan meg poros helyen dolgozom így miután hazaértem rögtön megyek zuhanyozni. És estefelé szeretnék edzeni is és egy tonna víz folyik rólam tornázás után. Ezért az lenne a kérdésem mennyit árt a 3 zuhanyzás 1 nap? Több napon keresztül.

2022. aug. 29. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Többet árt, ha poros, izzadt a bőröd. Esetleg naponta-kétnaponta használj egy könnyű testápolót.
2022. aug. 30. 08:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért ezt a kategóriát választottam mert nem tudtam mi másba írjam. Mondjuk most visszanézve eza kérdés inkább a egészség kategóriába tartozik.
2022. aug. 30. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha nem áztatod szét a bőrödet nem baj, bár ha szétáztatod az napi szinten sem javasolt.
2022. aug. 31. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Bőrt valóban szárítja de ha ennyiszer zuhanyzol testápolózni kell

Pl én is reggel zuhanyzok aztán munka aztán 4 után vagy terem vagy uszoda azután is az öltözőbe zuhanyzok és ha még otthon este elkezdek pakolni rendezkedni takarítani akkor megizzadok és még egyszer lezuhanyzok

2022. szept. 1. 05:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ezzel

baj. Kétszer azért naponta többnyire én is zuhanyozom. Ha újra fogok edzeni, akkor lesz az három

is. Plusz én naponta mosok hajat is. Amúgy van a témában egy tök jó FB kérdés (ha F vagy). “Igényes srácok! Nálatok hogy fest a napi rutin…” címmel találod meg.

2022. szept. 7. 08:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Túl tiszta leszel
2022. szept. 24. 19:21
 17/17 anonim ***** válasza:
te naponta 3x más meg 3hetente 1x
2022. szept. 24. 20:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!