Mit tudok kezdeni a letapadt izmokkal?
#1 Mindenképp csak olyan megoldás, ami nem káros rám és a babákra nézve. Emiatt minden gyógyszert hanyagolnom kell. Nehéz helyzetben vagyok így. 15 éve edzek (kisebb megszakításokkal), de sose volt ilyen bajom. 3 hónapja még minden nap mozogtam (erősítés, jóga, hetente túrázás, minden nap bicikliztem). Most csak az étkezésemre tudok odafigyelni, de az nem segít a letapadt izmoknál és a csomóknál. Maximum nem hízok annyit a babákkal, ami az izületeimnek segít. 6. Hónapban vagyok már és alig 7 kg jött rám eddig. Csak ők és a hasam nő.
#2 Köszönöm szépen. Ez elég pozitív volt most számomra. Még pàr hónapig biztos nem szabad majd mozognom (legkorábban szülés után 6 héttel, de ez függ majd az egészségi állapotomtól és a babáktól is). Nagyon remélem, hogy minden jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!