Magas TSH érték (32 körül) mennyi idő alatt állt be normálisra és mennyi gyógyszer mellett?
Figyelt kérdés
Akinek hasonlóan magas volt mennyi idő alatt lett normális? Illetve észlelt-e tüneteket magán? Endokrinológushoz hónapok múlva kaptam időpontot. Igazából zavaró panaszt nem okoz, nem fáj semmim vagy ilyesmi, de azért kicsit aggaszt.2022. aug. 25. 22:15
1/6 anonim válasza:
Megnéztem a leletemet, nekem: 0.45
Normál érték:0.35-4.94. Nem néztél el
tizedes jelet ? Így 32 ?
2/6 anonim válasza:
Nekem mikor alulműködést diagnosztizáltak is csak 19 volt. Szerintem elnéztél egy vesszőt, és csak 0,32 lesz, ami inkább túlműködés, de abból sem épp súlyos.
3/6 anonim válasza:
Biztos h 32?
Nekem 16 volt de legalabb 6-8 tipikus tünetem volt.
A gyógyszert kb 3 hónap alatt allítottak be, fokozatosan emelve az adagot. 25cmicrogrammról indulva.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem néztem el. Egész pontosan 32,220.
2022. aug. 26. 05:09
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a T3 teljesen jó, a T4 pedig kicsit kevesebb a referenciatartománynál, ha ez számít.
2022. aug. 26. 05:11
6/6 anonim válasza:
5: akkor ismételni kéne a vizsgálatot. Létezik szubklinikus alulműködés, de ekkora TSH a másik két érték mellett nagyon kiugró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!