Benzodiazepin elhagyása után, mennyi idő elteltével lehet alkoholt fogyasztani?
Elhagytad a benzót és most inni akarsz? Ez tényleg érdekes. Jobb lenne nem innod egyáltalán. Bár értem én, biztos csak egy-két pohár sörre vagy borra gondolsz, de azért inkább ne kísérletezz.
Mikor jöttél le a benzóról?
3
Magyar nyelv értelmezése: a kérdező elhagyta a benzót = NEM szedi már (feltehetőleg egyáltalán)(erre mondjuk, hogy elhagyta).
Nem azt kérdezte, hogy ha benzóra iszik, akkor mi történik.
Pont azt mondom, hogy van aki alkohollal öblíti le
Ezért is tartom értelmetlennek megkérdezni, hogy az elhagyott gyógyszer szedés után ihat-e alkoholt mikor már nem is szedi..., de valószínűleg te nem értetted meg az én válaszomat.
5
Oké, most értelek. Köszönöm.
No de a benzo már rég (hetek, hónapok óta) kiürült a szervezetéből, nem?
Szóval most arra kíváncsi, h ihat-e már. Lesz-e még kölcsönhatás vagy sem. Ez meg sztem egyéni.
4-es válaszoló hálás köszönet, hogy van aki még tud értelmezni egy kérdést.
Nem leszek alkoholista, mivel én soha nem vettem be alkohollal, sőt míg szedtem sem ittam egy kortyot sem.
A kérdés innentől tárgytalan, ha egy egyszerű mondatot egy ember tudott értelmezni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!