Cataflamra vehetek be Xanaxot?
Figyelt kérdés
Kb 3 órája vettem be egy 50 mg-os Cataflamot fogfájásra, vehetek be Xanaxot? Pánikrohamom van, és 0.25-ös Xanax szokott segíteni lenyugodni.2021. nov. 20. 15:31
1/7 anonim válasza:
Vehetsz. De jobb lenne tudatossággal, friss levegő lassú be-ki légzésével elmulasztani.
2/7 anonim válasza:
miért ne vehetnél? semmi köze egymáshoz a két gyógyszernek.
3/7 anonim válasza:
Hát, kettes, ki kell, hogy ábrándítsalak: a gyógyszerkölcsönhatás nem azt jelenti, hogy a két vagy több gyógyszernek köze van egymáshoz! Sőt, még élelmiszer (konkrétan a grapefruit) is okozhat hatáscsökkentő vagy erősítő kölcsönhatást.
4/7 anonim válasza:
Zseni vagy, 3-as, csak éppen a benzodiazepinek és az NSAID-ok között semmi ilyen kölcsönhatás nem ismert, ami nem meglepő, ha azt vesszük, hogy az egyik a GABA-receptorokra hat az agyban, a másik meg a prosztaglandinok előállításában szerepet játszó COX-enzimekre egy rakás helyen, de semmiképpen NEM az agyban, ezért, ahogy mondtam, semmi köze egymáshoz a két gyógyszernek, de ha te máshogy tudod, biokémiai előadásodat a témában nagy érdeklődéssel fogom olvasni.
Addig meg max. annyi, hogy kocsit ne vezessen a kérdező, ha mindkettőt bevette, de gondolom, azt úgyse tenné.
5/7 anonim válasza:
Nem tartok biokémiai előadást, mint ahogy a tiéd is rohadtul nem érdekel, el se olvastam! Én egy büdös szóval nem állítottam, hogy a kettő között kölcsönhatás van, úgyhogy te a nagy semmit cáfoltad.
6/7 anonim válasza:
Ja jóvan, szóval hatalmas arccal leugattál, de érvek már nem érdekelnek, tények nem érdekelnek, szaktudásod nyilván 0 a témában, ezek szerint nem is a kérdéshez szóltál hozzá, csak kötözködtél, de azért továbbra is a másik a hülye. Hihetetlen, milyen jó fejnek hangzol. Randi?
7/7 A kérdező kommentje:
Lényeg a lényeg, hogy a pánikrohamom elmúlt, bölcsességfogam se fáj már, igazi happy end.
Köszi a válaszokat!
2021. nov. 20. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!