Miért van az hogy reggel annyira éhes vagyok mindig hogy szinte fáj a hasam?
20 éves nő vagyok. Eddig is előfordult az hogy napi kétszer ettem, sokáig szoktam aludni 9-10 körül reggelizek és délután 15-16 körül ebédelek. A vacsit néha elhagyom. (Amúgy nem élek aktív életet)
De akár vacsizom akár nem, minden reggel 6 körül felébredem mert szó szerint fáj a hasam az éhségtől. Ilyenkor pisilek, iszok és 9-10ig tudok aludni amikor szintén felébredek mert annyira éhes vagyok, de fura mert úgy nem kívánom az ételt mert még álmos vagyok, csak a hasamat úgy érzem mintha napok óta nem ettem volna semmit.
Miért van ez?? Nektek is ilyen?
Akkor is mindig így kelek ha vacsorázom.
A napi 2 kiadós étkezéssel még nem lenne baj, az simán tartható.
Az, hogy ennyire éges vagy azt jelenti, hogy vagy keveset ettél, vagy nem taplálót.
Meg persze ha alkoholt iszil, meg édes löttyöket, akkor is falásrohamra fogsz ébredni.
na szerinted? 2 etkezes nem sok mindenre eleg, foleg ha az utolso delutan 3kor van. meg szep hogy éhes vagy reggelre.
amugy ha nagyon ehes vagyok, en se tudok rendesen enni. ez mindenkivel igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!