Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
Tegnap este vissza tartottam a szekletemet és reggel óta mikor felkeltem fáj a hasam a köldökömnél. Próbáltam wc-zmi, de csak egy nagyon kis darabka jött ki.2022. aug. 14. 11:59
1/5 Menőcsajszi72 válasza:
Hashajtót tudsz bevenni?
Vagy egyél rostosat.
De ha úgy se sikerül menj orvoshoz
2/5 anonim válasza:
Igyál meleg sós vizet az majd meghajt...
3/5 anonim válasza:
csak óvatosan. Keress rá a neten valami hatásos fosatóra, össze-vissza ne igyál semmit, mert ha dugó van benned, az nagy baj, az nem oldja. Azt is meg lehet csinálni, hogy ráülsz a klotyóra, kényelmesen, amennyire ott lehet, és vársz..nem kell nagyon erőltetni, a szervezeted beindul.. azt nem árt tudni, hogy nem szabad kapkodni. Leülsz és lehet, hogy a bélrendszered tíz-tizenöt perc után jön rá, hogy te szarópózban vagy...végső esetben a mentöt kihívod, és a tiszt kibányássza belőled..
Türelem, nem vészes, tizenöt perc, és megindul...minden hókuszpókusz nélkül.
4/5 anonim válasza:
hogy lehet úgy aludni, hogy visszatartottad a kulázást?
5/5 Senior Séf válasza:
Ilyen esetben legjobb a glicerines végbélkúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!