Mit tennétek ebben a helyzetben?
Pár hete kaptam egy új gyógyszert, aminek az a kedvezőtlen mellékhatása van, hogy megy tőle a hasam. Az első hetében szedtem mindennap hasfogót, mert hát....hát igen, első napon ért egy kis meglepetés, nem kicsi. A vilin foltos lett a bugyim hirtelen úgy megcsikarta a hasamat és nem tudtam elégge tartani.😅😅 Azóta nem merek hashajtó nélkül elindulni melóba. Hétvégén voltam nélküle, ment egyből mint a segély a kissebbségnek.
Ma próbáltam meg megint hasfogó nélkül, de bérve a munkahelyre utolért a baleset...Nem bírom ezt a helyzetet...belegondolok, hogy lehet még hetekig ez lesz, leizzadok még a gondolattól is, oltári kínos volt a fos*s bugyimmal eljutni a wc-ig....Ez ha még hetekig tart azt nem bírom ki, már emiatt szorongok, hogy csak nehogy menjen a hasam a munkahelyen! A gyógyszer tájékoztatója szerint a mellékhatások hetekig fennállhatnak, míg be nem áll a cucc. Estére nem tudom szedni, mert nem tudnék tőle aludni.
Mit tudok tenni szerintetek? Nem szedhetek hasfogót hetekig, hónapokig, míg beáll a gyógyszer.
Én már az első nap után abba hagytam volna a szedését!!
Nemhogy hetekig fosatni magad...
Beszélj egy dokival, hogy mivel lehetne helyettesíteni vagy ne szedj semmit, ha nem életbevágó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!