Lehetséges az infarktus 24 évesen?
Figyelt kérdés
Mar 2 dik napja hogy fajdalmat érzek a mellkasomban közép tájt de inkab bal oldalra sugárzik ki nem szűnik csak itt ott enyhült. Hozzá tennem refluxos vagyok de volt mar rexfluxtol mellkasi fájdalmam de az más volt az mashol fájt. Ha infarktus lenne mar roszabodot volna 2 nap után az egész gondolom mert kb ugyanúgy faj egyfolytában#Infarktus, reflux
2022. aug. 12. 21:30
1/2 anonim válasza:
Nem infarktusod van hanem hipochonder vagy. Olvass utana es kepezd magad e teren.
Ha infarktusod lenne nem irogatnal gyakorin hanem reg elvitt volna a mento. Nagy kulonbseg.
2/2 A kérdező kommentje:
Hath ezt csak ugy nem képzeltem be magamnak hogy faj egy bőséges vacsora után kezdődött az egész. Semmibol semmi nagyon elkezdet fajni a mellkasombal oldalt azért erre gondoltam..
2022. aug. 13. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!