Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől fájhat ennyire a lábam?

Mitől fájhat ennyire a lábam?

Figyelt kérdés

Tegnap este kezdett el fájni, de ma reggel sokkal jobban fájt. Mindkettő egészen a bokámtól felfelé, mintha a csonton fájna vagy nem tudom:S

Néha szokott így fájni, de nem ennyire. Ma pl. lépcsőzni nem is tudtam, mert ahogy léptem, a sípcsontom körül nagyon fájt, szinte majdnem leestem annyira fájt:S

Ez mitől lehet? 17/L

2010. szept. 23. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos okosat nem tudok mondani de nekem akkor szokott így fájni mielőtt megjön(egy ismerősőmnek is) és olyan mintha a csontom fájna.21/l
2010. szept. 23. 16:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, mert már máskor is fájt, de akkor nem jött meg utána:/
2010. szept. 23. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a magassarkútól van? Vagy esetleg tartáshiba? Én sem tudok sok okosat mondani sajnos, csak annyit, hogy menj el a háziorvosodhoz! Jaj..esetleg lúdtalp?

Mondd el a dokinak!

2010. szept. 25. 15:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Nincs magassarkúm, lúdtalpam sincs, viszont tartáshibám az igen. Attól esetleg lehet? de hogy lehet h csak néha?
2010. szept. 25. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:
ez akár vmilyen csontbetegség is lehet, bár nem akarlak megrémíteni. menj el orvoshoz, és mondd el hogy mi van. neten nem fognak tudni rajtad segíteni, csak tippeket kaphatsz
2010. szept. 25. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!