Mitől fájhat ennyire a lábam?
Figyelt kérdés
Tegnap este kezdett el fájni, de ma reggel sokkal jobban fájt. Mindkettő egészen a bokámtól felfelé, mintha a csonton fájna vagy nem tudom:S
Néha szokott így fájni, de nem ennyire. Ma pl. lépcsőzni nem is tudtam, mert ahogy léptem, a sípcsontom körül nagyon fájt, szinte majdnem leestem annyira fájt:S
Ez mitől lehet? 17/L
2010. szept. 23. 16:40
1/5 anonim válasza:
Sajnos okosat nem tudok mondani de nekem akkor szokott így fájni mielőtt megjön(egy ismerősőmnek is) és olyan mintha a csontom fájna.21/l
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam erre is, mert már máskor is fájt, de akkor nem jött meg utána:/
2010. szept. 23. 17:02
3/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a magassarkútól van? Vagy esetleg tartáshiba? Én sem tudok sok okosat mondani sajnos, csak annyit, hogy menj el a háziorvosodhoz! Jaj..esetleg lúdtalp?
Mondd el a dokinak!
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs magassarkúm, lúdtalpam sincs, viszont tartáshibám az igen. Attól esetleg lehet? de hogy lehet h csak néha?
2010. szept. 25. 15:59
5/5 anonim válasza:
ez akár vmilyen csontbetegség is lehet, bár nem akarlak megrémíteni. menj el orvoshoz, és mondd el hogy mi van. neten nem fognak tudni rajtad segíteni, csak tippeket kaphatsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!